BConnect

Live Chat Services

Bconnect Live Chat is de live chat specialist voor organisaties in de BeNeLux en Frankrijk. Onze missie is om bedrijven op een snelle en simpele manier in contact te brengen met hun meest interessante website bezoekers zodat het verkoopproces sneller, efficiënter en effectiever kan verlopen. Zo werken wij onder andere voor grote internationale bedrijven als Mercedes-Benz, Decathlon, Lexus, ADP, MINI en vele anderen.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en nieuwsgierige studenten die willen doorgroeien in onze organisatie. Met uiteenlopende klanten in zowel de B2B- als B2C sfeer leer je veel over verschillende bedrijven en doe je commerciële vaardigheden op die in je verdere loopbaan goed van pas zullen komen! Wij voorzien in een uitgebreide training-on-the-job zodat jij een vliegende start maakt. Daarnaast kan je ook nog eens vanuit huis werken en heb je dus geen reistijd meer naar je werk. Door de flexibele werktijden is de baan ook goed te combineren met je studie.

Indien je geïnteresseerd bent in een uitdagende baan als chat operator is het mogelijk om op de volgende pagina te solliciteren:  https://bconnectlivechat.nl/chat-operator-hsv/