FRACTIE '17-'18

De vijftiende fractie der Hanze Studentenbelangen Vereniging

Wat doet de fractie?

De HSV is een studentenorganisatie binnen de Hanzehogeschool Groningen. De fractie van de HSV zorgt ervoor dat zij de mening van de student kent en laat horen binnen de Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR). Naast zitting nemen in de HMR behartigt de fractie der HSV de belangen van de student door het deelnemen aan onder andere werkgroepen en het aansturen van commissies zoals de onderzoekscommissie.

In de HMR zijn achttien zetels beschikbaar, waarvan negen voor medewerkers en negen voor studenten. Middels verkiezingen wordt bepaald hoeveel zetels de HSV krijgt binnen de HMR. Al vijftien jaar op rij stelt de HSV een verkiezingsprogramma op met speerpunten, waar de fractie van de HSV zich voor in zal zetten om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en te optimaliseren. De HSV staat voor inhoudelijk goede onderwijsprogramma’s en een kwalitatieve Hanzehogeschool Groningen die een inspirerende leeromgeving biedt voor studenten. De studenten moeten gehoord worden.

Ontmoet de fractie

Sebastiaan Alting van Geusau

Sebastiaan Alting van Geusau

Fractievoorzitter

Patrick Mark

Patrick Mark

Secretaris

Marian Offringa

Fractielid

Jens Boneschansker

Jens Boneschansker

Dagelijks bestuur

Paulien Spittje

Paulien Spittje

Fractie vicevoorzitter en Dagelijks Bestuur

Neem contact met ons op

Wij vinden het fijn om studenten te helpen. Mocht je problemen ervaren met je instituut, tips of suggesties hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!