De Hanze Studentenbelangen Vereniging

De Hanze Studentenbelangen Vereniging, als de oudste en grootste belangenbehartiger van studenten aan de Hanzehogeschool Groningen, heeft als voornaamste missie het vertegenwoordigen van de belangen van de diverse studentengemeenschap op de hogeschool. Met een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan het verbeteren van de studentenervaring, fungeert de vereniging als een cruciale schakel tussen de studenten en de hogeschooladministratie.

Intern is de Hanze Studentenbelangen Vereniging gestructureerd in een bestuur en een fractie. De fractie neemt actief deel aan de Hogeschool Medezeggenschapsraad, waarbij ze als raadsleden de stem van de studenten laten weerklinken in belangrijke besluitvormingsprocessen op de hogeschool.

De Hogeschool Medezeggenschapsraad zelf is opgedeeld in zowel een studentendelegatie als een personeelsdelegatie, waarbij de Hanze Studentenbelangen Vereniging de belangen van de studenten behartigt. Deze structuur zorgt voor een evenwichtige vertegenwoordiging van zowel studenten als personeel, waardoor een breed scala aan perspectieven wordt meegenomen in beslissingen die de hele hogeschoolgemeenschap beïnvloeden.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, informatie, of gewoon wilt deelnemen aan de levendige studentengemeenschap van de Hanzehogeschool, de Hanze Studentenbelangen Vereniging staat klaar om je te verwelkomen. Ons toegewijde team van bestuurders en fractieleden staat altijd paraat om te luisteren naar jouw zorgen, vragen en suggesties. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw stem gehoord wordt en dat de studentenervaring aan de Hanzehogeschool Groningen voortdurend verbetert.

Ontdek de vele voordelen van lidmaatschap bij de Hanze Studentenbelangen Vereniging en word actief betrokken bij de besluitvorming die jou direct aangaat. Samen kunnen we de hogeschoolervaring voor alle studenten verrijken en de Hanzehogeschool Groningen nog beter maken. Sluit je vandaag nog aan bij de Hanze Studentenbelangen Vereniging en laat jouw stem meetellen!

Waar staat de HSV voor?


Komende evenementen

Geen aanstaande evenementen