HSV in de media

Annelotte haar verhaal!

Annelotte haar verhaal!

Mijn naam is Annelotte Smeenk en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek en ben ik net begonnen aan mijn minor. Afgelopen jaar heb ik de rol als fractievoorzitter vertegenwoordigd binnen de HSV-fractie. Daarvoor heb ik een bestuursjaar gedaan bij mijn studievereniging Vedi. Hier was ik Commissaris Extern.

Na mijn bestuursjaar wilde ik mij nog steeds actief blijven inzetten maar ook verder ontwikkelen. Omdat ik zelf nog niet veel ervaring had op politiek vlak, leek het mij interessant hier meer ervaring mee op te doen. Daar kwam fractiewerk doen  in beeld omdat ik nieuwsgierig was naar het beleid en de uitvoering hiervan binnen de Hanzehogeschool. Een grote organisatie waaraan 30.000 studenten studeren en veel meer te pas komt dan alleen onderwijs. Daarnaast wilde ik mij graag inzetten voor de belangen van de student en opkomen voor degene die niet weten waar zij terecht kunnen.

HSV heeft mij dan ook een uitdagende en leerzame periode gebracht.  Een jaar waarin COVID-19 veel invloed had op ons leven en het niet altijd even makkelijk was, maar wel een jaar waarin de HSV alles uit de kast heeft gehaald om met zijn allen het verschil te kunnen maken en om er meer voor de student te kunnen zijn. Een jaar waarin de stem van de student nóg belangrijker is en wij daarnaar luisteren. Een jaar waarin wij iets voor de student maar ook de Hanze kunnen betekenen. Een jaar waarin wij samen meer voor elkaar kunnen bereiken!

Ben jij ook een Hanze student en lijkt het jou leuk om meer van de Hanzehogeschool te weten te komen? Hoe de Hanze haar beleid maakt, uitvoert en beslissingen maakt? Ben jij leergierig, politiek ingesteld en een doorzetter? Wil jij jouw netwerk verbreden door kennis te maken met het College van Bestuur, stafdirecteuren, managers, Deans enz. Solliciteer dan snel en wie weet wordt jij aankomende verkiezingen verkozen tot Raadslid binnenin de HMR!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen