HSV in de media

Fractie Gezocht!

Fractie Gezocht!

Aanstaande mei dit jaar is het weer zover. Dan zijn de medezeggenschapsverkiezingen op zowel de Hanze als de RUG. Ook voor dit jaar zijn wij, als oudste studentenbelangenvereniging van de Hanze, op zoek naar gemotiveerde fractiekandidaten die zich interesseren in de gang van zaken op school of studenten die hierover een mening hebben. Immers is het essentieel dat de positie van de student blijft gepromoot worden, zowel nu als in de toekomst.

Als fractielid ben je in de medezeggenschapsraad het gezicht van zowel de studentenvertegenwoordiging als de vereniging. Jij en je fractiecollega’s maken de standpunten van de studenten duidelijk aan de bestuurlijke elementen van de Hanze en proberen de positie van de student te verstevigen.

Dus ben jij een teamspeler en heb je interesse in de bestuurlijke wereld van de Hanze? Dan zoeken wij jou! Lijkt het je wat om fractielid te worden? Solliciteer dan nu door je motivatie en cv te mailen naar socofractie@studentbelangen.nl Twijfel je nog een beetje? Je mag ons alles vragen over ons fractiewerk. DM, mail of bericht ons dan via één van onze socials.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen