Solliciteren voor fractie

Al ruim 20 jaar lang neemt de Hanze Studentenbelangen Vereniging plaats in de Hanze medezeggenschapsraad. In deze raad praten en beslissen wij mee over het beleid van de Hanzehogeschool. Door en met onze inzet hebben wij er voor gezorgd dat zaken zoals meer en betere studieplekken, ruimte voor actieve studenten en studentpsychologen zijn geregeld.

Ben jij gepassioneerd over het welzijn en de belangen van medestudenten? Heb je ideeën over hoe we de studentenervaring kunnen verbeteren en de stem van de studenten kunnen laten horen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van de Hanze Studentenbelangen Vereniging als fractielid!

De fractie bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde studenten die zich willen inzetten voor de belangen van hun medestudenten. Als fractielid speel je een cruciale rol in het vertegenwoordigen van de stem van de studenten binnen de vereniging en daarbuiten. Je krijgt de kans om actief deel te nemen aan discussies, beleidsvorming en initiatieven die direct invloed hebben op de studentengemeenschap.

Wat wij zoeken in een fractielid:

  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om de belangen van studenten effectief te vertegenwoordigen.
  • Betrokkenheid bij het studentenleven en een goed begrip van de uitdagingen waarmee studenten worden geconfronteerd.
  • Ideeën en initiatief om positieve veranderingen te stimuleren binnen de vereniging en op de Hanze Hogeschool.
  • Samenwerkingsbereidheid en de bereidheid om constructief samen te werken met medefractieleden, het bestuur en andere belanghebbenden.

Wat je kunt verwachten:

  • Een unieke kans om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en directe invloed uit te oefenen op het beleid van de Hanze Studentenbelangen Vereniging.
  • Mogelijkheden om je netwerk uit te breiden en betrokken te raken bij diverse projecten en evenementen.
  • De mogelijkheid om positieve veranderingen te bewerkstelligen en het studentenleven te verrijken.

Mocht je dit interessant lijken? Schroom dan niet om een mailtje te sturen intern@hanzestudentenbelangen.nl om te kijken wat er mogelijk is!

Groepsfoto.png
Bestuur en fractie 2023-2024